Přeceňujeme

Přeceňujeme

zdali země zázrak z nebe -
život muže nebo ženy,
zvuky z hrobů znějí zřídka,
žasnu zdali živí želí

trudné ticho těmto tvorům
striktně touží tlachat tupě
v strachu tápat temnem teskna
tou lží tajmo tikat v tlupě

hodné chvály chovat chutě
schytat chladný úchop chora,
chvatně chtěje chápat hanbu
chátrat jako hrudí hora
Autor Nao Kinjú, 23.06.2021
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí