Optimisticky laděný závěr mě zaskočil a potěšil. A báseň jako taková mě překvapila svou hloubkou. Líbí se velmi, jen tak dál *.
15.11.2021 14:35:21 | Rozmarýna
To je dobře, že jsi odkryl svou duši, milý melancholiku. Máš pravdu, naděje je vždycky. Posílám tip a pozdrav z Prahy.
15.11.2021 13:29:27 | danaska