mám strach

mám strach

Anotace: bláznova znělka

Sbírka: Dva svetry

mám strach

vždyť jak se konec světa nelítostně blíží
můj kapitál svůj výnos jistojistě sníží
a hrůzou strašlivou Já budím se i ze snu
že vlivem radiace do ztráty Já klesnu

ať klidně čerti všechny duše v pekle mučí
Já obejmout chci pevně ve svém náručí
to stříbro, zlato a vše co mi ještě zbude
tak přece nepadnu Já na dno mezi chudé

jsem dlouho pracoval a chudáky dřel z kůže
když už jsem pod okap Já vydrápal se z louže
jen abych objevil co mít se ještě může

snad jezdci zjevení mne ze svých sedel spatří
dnes když i sebe mám a celý svět mi patří
proč mne sem zavřeli ti chudí psychiatři

Autor Uličný, 15.10.2022
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, šerý, mkinka, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A vida, já jsem si vždy říkala, že hamižným psychopatům těm je hej, a hejle, strach je sžírá. A dobře jim tak :)
Líbilo se mi.

16.10.2022 20:00:06 | annanymsová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí