Naivní

Naivní

Anotace: ...

Čekám tu na tebe už stovky dní
Na ty dlaně a slova co se láskou čepejří
Čekám na tebe před branami duše
A čekám tam tak dlouho..že mají pocity po záruční době
Ale už jsem dost přežraná slibů a kecání
O tom jak už přijdeš a ukončíš věčné čekání...
Autor Marlene0621, 27.11.2023
Přečteno 99x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Sonador, Žluťák, o3_gambit, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí