Soustavně ničí planetu
Posledních pár set let demoluje
životy bytostí - deformuje – kontaminuje
svou nekontrolovatelnou potřebou chtíče
po hmotném bohatství, moci a nadvládě
Zničí cokoli pro zisky
páchá zlo, zabíjí i své druhy,
aby docílil uspokojení potřeby
a díky penězům…slávě se stal uctívaný.