VYdech

VYdech

Cizincem sám v sobě,
pláču na špatném hrobě,
v zápachu strachu, nemohu se hnout.
S touhle náladou daleko nedoskáču,
smuteční boty prosím pomozte mi zout.
V posledních chvílích, láskou se nadechnout, než odejdu, stihni mě jen ty.
Naposled milujíc mě tvé ruce obejmou,
děkuji za poznání, za pocity jež dostávají mě z tmy.
Zase někdy, někde jednou.
Kolena naposled lupnou
Zůstaň drž mě za ruku hlad buď se mnou.
Ach
---
Autor zde.neck, 27.03.2024
Přečteno 43x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, jort1, Sonador, Žluťák, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes hodně smuténková... jsem tu a držím:-*

27.03.2024 11:09:15 | cappuccinogirl

Děkuji ano smutek napsal sám . Děkuji za přečtení vam

27.03.2024 12:04:14 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí