Píseň osamělosti

Píseň osamělosti

Anotace: ...

Tvá láska a něha mi schází,

jak hvězdná noc bez Měsíce

Bez Tebe je den mrazivý a krátký,

s Tebou jsem byla šťastná

 

Ve Tvé nepřítomnosti ticho lká,

v dáli mě pustý stín utírá

Vzpomínky na Tebe zůstávají,

v srdci mém stálá touha hoří

 

Prázdnými ulicemi projíždím,

kde Tvůj smích už slyšet nemohu

Bez Tebe je svět temný,

jen doufám, že jednou odejít smím

 

Ve snách Tě pořád hledám,

vzpomínky na Tebe mě pronásledují

Každý den bez Tebe je prázdný,

Tvá láska a něha mi nesmírně chybí

Autor Misha, 27.03.2024
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je cejtit, jak je to opravdový, niterně prožitý. Mišulko, myslím na tebe...

28.03.2024 00:22:53 | cappuccinogirl

přesně tak, smutek, bolest, je v poslední době mé časté téma poezie, v mém životě to nemám jednoduché...

28.03.2024 18:53:58 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí