Do modra

Do modra

Anotace: vzpamatovávající se melancholik

Opakuju si, že celý život 

žiju právě pro tuhle chvíli, 

třeba to jednou bude jiný... 

 

Pořád dokola mi kde kdo

opakuje, že se musím šetřit,

možná je na čase to zlepšit.

 

Ráda tě poslouchám, ale

vážně od tebe nechci slyšet, 

že léta necítíš motýly v břiše. 

 

Moje duše je trochu do modra, 

ale čím dál častěji se mi, 

nejen díky tebe, zdá i dobrá. 

Autor girasole, 02.05.2024
Přečteno 49x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí