Na sklonku života

Na sklonku života

Kopaná studienka
samota nezvaná
kovaná spomienka
pod krídlom havrana

Hĺbi si hrob,
hĺbavá tma
čierneho dna
krvavý brod

Temnočervená
na hranici možná
odpláva riekou tá
odnesie ju do sna

Autor: Jakub Pokorný
Autor Possol, 06.05.2024
Přečteno 39x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí