SLOVA A SLZY

SLOVA A SLZY

Anotace: ....

Pláčeš černobílé slzy
co tak hustě porostlé ostnatým drátem
se zaplétají,až tam
kde prosakuje tma
jako jehličky

a kostky slov domina
padají skrze sen tak hluboko
jako tvoje oči
co bolí je
i sebemenší odstín slunce

a tak pláčeš….ale je to brzy
slova už narostla v kráter
a hřmí v proudu erupcí,až tam
kde jsi odešla
jako život maličký

a základem je rodina
taková sociologická definice na oko
s prostornými dveřmi a okny
a průvanem co ožije
pro dvě a půl unce

pláčeš ostře kamenité slzy
pro ta slova
co potřebují umělé dýchání
než vydechnou naposledy
a ztratí svojí sílu a krásu

pod hlavu jím dáváš polštář
a přikrýváš je peřinou
ale ona dál stárnou
každým dnem

protože nelze je vzít zpět
a zabalil je do plen
jako krásné nevinné dítě

já vím!
proto pláčeš
protože jich lituješ!
Autor ZILA78, 09.03.2012
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, PANGÁSIUS, Anjesis, Větroplach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, zvlášť první část se mi líbí, ST

10.03.2012 08:11:54 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí