Štír
Anotace: Taková rychlovka.
Dneska jsem si přečet´ v horoskopu,
ať své psaní nerozkopu.
Štíří pro ten dnešní den,
píši skvosty samé jen!
Hnedka sednu k papíru,
napíšu vše namíru.
Jak tak jezdím modrým perem,
procházím už slávy nebem.
Druhého dne k dílu sedám,
nikomu ho přečíst nedám.
Pláču jako hejno krav,
napsal jsem fakt strašnej blaf.
Přečteno 544x
Tipy 7
Poslední tipující: ElaJah, Nergal, Rootness, tato22
Komentáře (4)
Komentujících (4)