Anotace: Nevím, co mě to zas napadlo :)
jsem tisícá první
v tvém seznamu chyb
stojí to černé na bílém
v knize osudu
a bílé na černém
v prachu hvězd
přešlapy
škobrtnutí
pád
věříš na druhé šance?
a reparáty pro hloupé žáky
..školy života?