Když podzim pláče
Tak už zase podzim pláče,
do strání se vpíjí,
do mých vlasů tiše vetkal
další pramen bílý.
Trochu světla očím ubral,
více nahnul šíji.
Večer do snů, které pálí,
meluzína kvílí.
***
podzim mám ráda slunečný, ale když si zapláče (stejně jako občas lidé) spláchne tím zas jiné chmury a to je pozitivní :-)
podzim života bych ale všem (i sobě) přála jenom zalitý sluncem
Moc krásná báseň..
11.03.2013 08:55:33 | Miriska