Životu
živote!
dávám se ti celá
svou duši žíznivou a nenasytnou
i tělo bílé tebou plné mám
očima tě hledám
i doteky svých rozechvělých prstů
tvé vůně mám plničké patro
tvých tónů zvuky
nedají mi spát
a přeci tě neznám
jen tuším, jaký jsi
i když bez přestání hledám
k rozluštění tvého smyslu
šifru
***
rád bych řekl něco chytrého, ale.. nemám slov.
Díky, Lady EM..
12.03.2013 18:33:31 | Aťan
Šifru
mistra
mnohý hledá
a něž ji nalezne
se stvořitelem se shledá
v chrámu
nebo
klenbě nebeské
12.03.2013 16:19:53 | kudlankaW
nádherné verše :-)
12.03.2013 08:43:25 | Miriska
souhlasím :)) Lady EM by to zajisté velmi potěšilo...
12.03.2013 08:59:18 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána