ABÚZUS

ABÚZUS

Anotace: ...

Výkvět českých bohů
výkvět paprsků
výkvět českého národa
denně se probouzející na tv nova
nedokáže přežívat v maligním nekonečnu
a je velice těžké tvořit
když tě ovládá
dogmatilův stav pohlcující tvoji duši
tvoji kreativitu
zbylo jen pití a pití a pití
a nekonečno cigár
vykouřit za večer krabku a mít to za pár
stalo se to
zaběhlou a sběhlou rutinou tak jako
vnitřní strana maratónu
během
celonočních běhen

ach JAK MI CHYBÍ, jak mi chybí
onen ZOLPIDEM!

byla to láska, povídám čistá láska
být s ním bylo jako
míti ženu
tu nejlepší a nejčistší holku kterou bys
strašně miloval
bylo to jako mít dívku
s porcelánovou duší
ale to blití to neustálé blití
bylo nudné a ohrané a k nepřežití
ovšem žití jako zdravý člověk mělo cosi do sebe..
vážně stojí za to nefetovat a
chovat se jak zmrd a krást mergle?
otevřít VEŠKERÉ negativní stránky
a užírat se denně?
Chodit spát za úsvitu a vstávat večer?
vykládat veškeré úsilí na potlačení touhy,
vykládat veškeré úsilí na potlačení bažení??

přesunout tvé veškeré snažení

jen na to abys

ABSTINOVAL ?
Autor Jiří Rýha, 13.03.2013
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: chci_uverit, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně!

24.03.2013 21:11:08 | chci_uverit

tip za vůli :-)

hodně zajímavě napsaný

13.03.2013 01:26:02 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí