Anotace: ...
Sbírka: Z pera Lady EM
Tatranský potok
zurčení potoka
zpěvem svým
hladí mou duši
mazlivě voda se
kamenů dotýká
s nákladem jiskřiček
korytem utíká
ubírá břemene
které mne
kruší
***
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?