Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: ...o štěstí...

Život je jeden,

komor je šest,

revolver připraven,

začíná test...

 

Bubínek s nábojem rychle se točí

po stisku spouště ti vylítnou oči

i s kusem mozku...

A možná taky ne,

když budeš mít kapičku štěstí...

 

Jedna ku šesti, o tom to je

zde nejde o štěstí.

Hraješ-li moc dlouho,

a to je kurva k zlosti

vždycky tě nakonec dostane

zákon pravděpodobnosti...

 

Autor Truckle, 18.04.2013
Přečteno 713x
Tipy 8
Poslední tipující: Kamil Princ, Gabriela Green, Petros, tato22, Jana B., Lioness, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí