někdy
leželi
a noc mlčela
oni s ní
propletené prsty
tolik mu chtěla říct
aby neodjížděl
aby zastavil čas
aby ona nebyla
aby se vysral na lidi
hypotéky a vzpomínky
které ho s ní spojují
...
schovával si hlavu
do jejích vlasů
aby si nevšimla
že brečí
Přečteno 520x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, La Ragazza con Bandiere Ceche, Bol, poeta, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)