Poslední čtvrtinka p.....

Poslední čtvrtinka p.....

Anotace: Dětí je mají, dospělí postrádají...

Dostaly se do poslední čtvrtiny,
teď když jsem vylezl na světlo Boží,
stupňů je o podstatně méně,
po plamenometech minulých dní,
není památky, ani po krásné ženě,
o závod běží plastové hodiny
zakoupené za 25 Kč v levném zboží
v krámku pana Wonga.

Být tak víc muzikální
dost možná teatrální
koupil bych si bonga.

Vnitřně, ba přímo bytostně cítím,
jak vkrádá se sychravý podzim,
v plné síle dá o sobě vědět brzy,
přál bych si, aby mě líbaly Múzy
a zatím v náručí své
jímají mě hrůzy...

Okolo průchozí dvojice
mladík a dívka o menším vzrůstu
se zlatými vlasy s nádechem rudé
dost možná živelná v lóži bude.

Poprsí níže posazené nikoli dmoucí
korzují kolem ní lačnící chodci
na její skvosty hledí...
Výletníci z Čech, hot dogy jedí
já bez pochutin na lavičce sedím
spatřuji zamilovaný pár
drží se za bělostné dlaně
zřetelně submisivní muž,
však žena vyhlíží odhodlaně
je majitelkou rovných štíhlých končetin.

Schází mi dívky jejichž plnost dá se
alespoň pohledem uchopit
co na tom, že jiní muži lomí se v pase
zakouší splynutí či slastný pocit...

Jsem poetik a tak se dívám
to je můj jediný přečin...
Autor kudlankaW, 14.08.2013
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí