Betonové nebe
Anotace: Betonové nebe pod námi a my kolem něj a v něm
Světla lamp
Mě pálí do očí
Noční náměstí mám rád
Holky, kluci v ulicích
A nikdo neřeší
Kdo s kým zhřeší tentokrát
Tak šeptej s kým půjdeš spát
Půjdeš spát
Jak tak davem procházím
Míjím stejné tváře
Stejní známí neznámí
Míjím stejné lháře
A stejné lhářky kolem nich
Betonové nebe pod námi
Tak šeptej s kým půjdeš spát
Půjdeš spát
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)