O dnešku

O dnešku

Anotace: ..jednoduše..

Poutní místo hluboko v mém nitru
ozývá se tiše do mých slov

Drtím vírou kov mocných iluzí
a odkrývám tím cestu dál

Lehkost kroků obklíčila strach
z mých soků ...
...zlých myšlenek,
i rozespalých roků

Věčně unikající zítřek
mi dokázal vzít i poslední nádech

Nech ho včerejším zápiskům,
o tom,
co by snad mělo být potom než usneš

..probouzet se z neznáma..
do života, který ještě stále spí

Na čem všem má duše ještě lpí..
ptám se pokorně a tiše

Žádne peklo či nebe tady není,

proto ptám se sebe
na mého života dění
Autor Agniezka, 30.10.2013
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí