Barvy

Barvy

Anotace: <p>Barvy</p> <p><br />Modrá je barva nebe,<br />Barva, ze které jen mrzouta...

Barvy


Modrá je barva nebe,
Barva, ze které jen mrzouta zebe

 

Rudá, ta tvůj pohled váže,
Jak kdysi nad Kladnem záře

 

Červená, je barva srdce,
Jak myšlenka na tebe rozechvěje moje ruce

 

Bílá, to je barva sněhu,
bílá, s ní dal bych tobě svoji něhu

 

Černá je barva smutku, vzpomínek,
Zahnalas dobu rmutku, vidím v tvých očích plamínek

 

Žlutá, ta připomíná slunce,
Ta pravá barva pro milence

 

Hnědá, napadá mě houslový klíč,
Co šmahem zažene horoucí chtíč

 

Zelená, při ní mi srdce jihne,
Tak snadno, jak růže rozkvést stihne

 

Fialová, hm, barva papežů a od zpovědnic mřížek,
Je pro mě neznámou, jak v růži skrytý křížek

 

Jen ať se nezlobí barvičky, které dnes nejmenuju,
ztrácím se v uličkách, ať se do jedné zamiluju.

Autor Pajoslaw72, 09.09.2014
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, Frr, Barčík
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na ST to neni, ale tip sem dala.
Trochu kostrbate a peipomimajic neco.

10.09.2014 10:11:19 | Barčík

Dik za kritiku :-). Co ze ti to pripomina?

10.09.2014 10:13:34 | Pajoslaw72

Ty barvičky.
Omlouvám se za kritiku.

10.09.2014 10:28:01 | Barčík

Neomlouvej, sem za ni rad. A ty barvičky, asi podobnost nahodna :)

10.09.2014 10:33:11 | Pajoslaw72

Náhody jsou na každém rohu :)

10.09.2014 10:44:28 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí