Žoldák a felčar

Žoldák a felčar

Anotace: odmítají kšeft

Žoldák a felčar

došli až za čáru

žoldák a felčar

z podkolí kočáru

kousky zadostiučinění

loví.

 

Žoldák a felčar

odplivli na zdraví

žoldák a felčar

osudy napraví

zbohatlé duše

loví.

 

Žoldák a felčar

nemají strachu

žoldák a felčar

v zlatavém prachu

nakřáplou obhajobu

loví.

 

Žoldák a felčar

nejsou si přáteli

žoldák a felčar

společné záměry

v nesourodosti

loví.

 

Žoldák a felčar

jdou vedle sebe

žoldák a felčar

nad sebou nebe

stejné

spatřují.

Autor Skořicová princezna, 26.11.2014
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí