Měsíc

Měsíc

Anotace: v pořádku, blázne

V pořádku, blázne
Tady měsíc ještě potěší bary,
které v pátek najdete
i svět každého,
nejen velký domov
Zeptejte se,
celý čeká a chybí den
kdy celé málo je poslední
Autor J. Póža, 28.11.2014
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí