Na barové židli
na barové židli
u čtvrtého piva
začala jsem přemýšlet,
kolik času zbývá
do zavření hospody
(do kdy budu živá)
dala jsem si ještě páté
(vždyť je teprv po deváté)
a že teda zaplatím,
ač je ráno, neb se stmívá,
půjdu spát
kam? co já vím..
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, zelená víla, bogen, enigman, knihomolka
Komentáře (3)
Komentujících (3)