Pouštní ulice

Pouštní ulice

Anotace: ...

Jde strach Pouštní ulicí
Krok jeho je těžký
Zrnka písku na něm visí
Ta ulice je mu cizí

Nic jej neživí, nic není nic
Plouží se dál, zbitý svým osudem
Věří v oázu plné živé vody
Dech beroucí krásy

Najednou se jeho krok vzpruží
Jde dál, krok jistý a už tuší

Jsem Zde a začínám psát červenou tuší
Jedu Ti na černém koni vstříc
Co bych si mohl přát víc

Slzy jsou můj život
Zjihlá duše mým chlebem
Autor Život, 19.12.2014
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí