V tomto čase nevábném
Anotace: rodině, přátelům, známým, tobě a tak nějak sám sobě si
Snad samotnému bylo lépe
to bylo ještě před tebou
- ať se to správně chápe -
zítřek byl tehdy ozdobou
dnešek jak kupa hoven
po vydatném hodokvasu
splachovadlo, dotek, sbohem
zírám v němém úžasu
nevyčítám, nelituji
odpouštět však neumím
po krk v hovnech světem pluji
v tomto čase nevábném
Komentáře (0)