Můj den

Můj den

Anotace: O tom, jak se dá krásně strávit celý den.

Když ráno oči otevírám,
vím, že už do školy nestíhám.

Než abych se tam hnala,
radši jsem si rohlík namazala.

Jelikož jsem věrnou čtenářkou,
otevírám knihu s krásnou záložkou.

Přede mnou je fiktivní svět
a já se za svými hrdiny přesouvám hned.

Štěstí, spokojenosti a lásky mnoho mám,
člověk si s knihou nikdy nepřijde sám.

A tak je jeden den úspěšně promeškán,
zítra už to vstávání snad vychytám.
Autor Iwíček, 29.02.2016
Přečteno 621x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí