Plátek citrónu na ksychd"..

Plátek citrónu na ksychd"..

Anotace: .

Jeden tah, jeden krok

Jeden v před

Druhý chtíčů vznět

Nebude stejný

 

Byl jsem s tebou na měsíci

Ta prokletá věc

Svázala mi ruce

Ta lásce nepřející

 

Hněď

 

Lepí se mi na paty

Dítě adoptované

Stolic lopaty

Lepím se od citrónů

 

Jak se ušklíbám.

 

Mám toho po krk

                Hromad jak Karpaty

 

Ztráty co mě vzaly.

A nevzaly.

Žaly.

Autor Roger, 05.04.2016
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí