Rána v roce

Rána v roce

Anotace: Rána by se měla zakázat...stejně jako ty internety!

Sbírka: Stručné verše

Rána jsou plná tuze zvláštních dam
Když polobdící rozhlédnu se kolem
Poté však zjistím, že budím se opět sám

Rána jsou cítit zvláštními pachy
Když opocen ze snů budím se strachy

Rána by se měla zakázat

Rána nenávidí Musy
Každé ráno je chvílemi hrůzy

Rána přináší jen zvrat a bolest stinnou
Nenávidím rána
Kdy budím se s kocovinou
Autor Ravena Lupus, 25.05.2016
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí