Pro dceru

Pro dceru

Nesmrtelnost okamžiků dává smysl životu
stejně jako láska, která v Tvém srdci sídlí
svůj let tímto životem jen sama pilotuj
vždy správným směrem s bělavými křídly.

Pro nás jsi darem, jenž nám život nadělil
dáváš nám radost, lásku i kousek sebe
přejem Ti ze srdce ať najdeš správný cíl
a slunce svítí a vždy máš čisté nebe.

A pokud Tě mračna v rozletu zmílí
věř, že i špatný vítr může cestou vát
vždy zůstaň sebou a sepni své síly
život rozdává, však může i brát.

Je jen na Tobě, co do srdce přijmeš
nenech se dcero nikým oklamat
až najdeš někoho ke komu přilneš
snad jako my bude Tě milovat.
Autor Ďábel sám, 27.09.2016
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Frr, Nikita44, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach Tolik Lásky máš v Sobě...Je to nádherné..

27.09.2016 12:27:21 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí