Nápoj

Nápoj

Anotace: Pil jsem, až jsem se propil na dno.

Přišel jsem do výčepu
A chtěl pít
Chtěl jsem pivo
Rum a medovinu
Hlt vína
A Doušek vody

Vodu nepiji, chtěl jsem si umýt ruce
Které jsem si polil absinthem

Ten absinth jsem si pro jistotu dal dvakrát
Třikrát
A potom ještě řadu kořalek
A další pivo

Pak jsem si poručil specialitu
Pohár plný krve
Smrti a moru
Pavouků a ještěřích šupin
Ohně a ledu

Byl to pochybný nápoj
Jenž zabíjí všechny konzumenty
Autor Ravena Lupus, 07.12.2016
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Cyrda, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pite iba vodu.
Tá Vám dá Slobodu
písať o sebe radostné básne.
Vo Vás je čosi veľmi krásne.
.

08.12.2016 12:59:24 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí