On tě sleduje

On tě sleduje

Anotace: Báseň je postavena na reálném základe

Netušíš co se děje
takhle brzy z rána
kráčíš tmou tak docela sama
Jedeš ze zastávky jako vždy prvním ranním autobusem
a náhle slyšíš jak za tebou
někdo spěchá klusem

Tak zrychluješ chůzi
je to zloděj,úchyl či vrah?
A nebo ti jen šplouchá na maják
když se vracíš večer domů
máš pocit že tě někdo sleduje
on za to nemůže
on tě tajně miluje

Zjistila si že to je týpek z vedlejší vesnice
a prý kupoval velkou panenku v Globuse
Třeba je to varování je třeba dávat pozor
říká se že je to ožralec a notor
z jeho domu pozdě večer ozývá se křik
a jeho ruce od krve
nejdou lehce smýt

Co když tě chce unést
zavřít do sklepa
a potom už navždy budeš jeho princezna zakletá
Bude mít v holku v sklepě
milovat jí bude slepě
tak to přece zpívá Řezník
a tak řekni mi co teď s tím
sedíš doma a ve vzduchu je cítit plyn

Klíží se ti oči a chce se ti spát
on tě holka pitomá tak strašně má rád
chce s tebou doma dělat neplechu
a vůbec ho nezajímá že je ti do breku
Bude tě ve dne bičovat
v noci se s tebou milovat
a když ho to už nebude bavit
z byde poslední možnost a to tě zabít


Neber to ale vážně je to jen varování
ozbroj se obuškem a střelnou zbraní
a když tě napadne neboj se zbraň použít
takové zvrhlé svině nemají tu právo žít
Autor Pajalord, 22.12.2016
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. :-)(

23.12.2016 05:42:35 | Iva Husárková

Děkuji :)

23.12.2016 17:41:22 | Pajalord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí