Zaplétání cůpků

Zaplétání cůpků

Anotace: dubnová loňského jara

Napsala jsem mamince, když

byla v práci — jestli 

mi zaplete copánky,

až se vrátí 

domů.

 

A ona odepsala,

že ví, že to neumím,

proto je tu —

maminka.

 

Večer jsem si sedla ke stolu,

maminka odložila sklenku

červeného vzpomínání na dětství

přišlo okamžitě.

 

Přivřela jsem oči, jen ze zvědavosti

být děvčátkem a maminkou

pronesená slova vyřinuly perly.

 

„Chci ti jenom říct, že tohle nenávidím.

Vždycky jsem to nenáviděla.“

A dál pletla.

Autor Skořicová princezna, 05.04.2018
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Tatranka Kofeinová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí