Všetko je normálne

Všetko je normálne

Všetko je normálne.
Tak ako má byť.
Včera si ešte žil
dnes si prestal žiť.

Každý má svoje dnes.
Každý má svoje včera.
Človek derie svoj dres,
tancuje, teší sa, spieva,
oblieka slávnostné sako...
Kedy ako.

Mnohokrát sám sebou štvaný
uteká do pekla brány,
klope i na vrátka nebies.
Potrebami tela naháňaný
si v pozemskom očistci líže rany
ako zbitý pes.

Život je taký.
Všelijaký.
Radosť, smiech, bolesť, stres
a des.
Des z jeho konca.

Život je dobrý i zlý nájomca.


Anna Vodičková
Autor annav, 03.11.2018
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Quigleika, Frr, Qajja87, Jort, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji moc za ujištění skvělé ST :-))

04.11.2018 07:35:29 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí