Nič sa nestalo

Nič sa nestalo

Nič sa nestalo.
Nestalo sa nič.
Všetko je tak ako bolo.
Čas uteká okolo,
život spieva svoje sólo,
slnko v zime svieti sporo,
v lete vstáva veľmi skoro,
v jeseni šuchoce lístie,
nebo je čisté i hmlisté,
zjara kvitne strom i kvet.
A človek žije svoj svet.
Každý človek svoj.
Pokoj, nepokoj.

Zvoní zvon.
Umrel On, umrela Ona.
Zvon k zamysleniu volá.

Umrel človek.
No a?
Čo potom, že ktosi skoná.


Anna Vodičková
Autor annav, 04.11.2018
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, kudlankaW, Ziny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....šuchoce lístie-nádherná opojná slova..ať žije slovenčina !..ať žijou Tvoje básně !**:-D ST*

07.11.2018 10:20:53 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí