Nechápu jak to může mít za takovou chvíli 12 tipů, když je to plné chyb.
12.05.2019 17:54:27 | Tafi666
Protože lidi chibi dělajý proto je jim to blízké a nežárly radeji pis a neskoumej kdo kolik má typů to je stejně na hovno
nepiž pro typování :D a schválně kolik je tu chyb?
12.05.2019 18:49:23 | xoxoxo
Souhlas. Bažení po tipech může vést k líbivému verši. A jak se začne psát, aby se psalo, je to odepsaný. Mnoho básní je zde podhodnoceno, stejně tak jich je velice přeceněno. Ty dobré žijí nezávisle a poznat je je radost. A jejich tvůrce rozvíjením duše.
13.05.2019 09:52:31 | Now
"Uhýbáš kopancům i pusám"... to je výsledek... Asi se mu nikdo nevyhneme... ale přece... když vejdeš, najednou se všechno rozzáří...
12.05.2019 15:11:24 | Jasmin de Paris