Doručování balíků
Anotace: Doručování balíků(pánové z geis-cargo nezklamaly)
Volím jasnou volbu
v doručování balíků
dávám přednost geis
a jejich maníkům
kluci jsou to šikovný
mají slušné chování
se vším si poradí
žádné problémy v doručování
zásilky jsou v pořádku
není jim co vytknout
na příjemnost a ochotu
není těžké si zvyknout
proto u mě mají maximum bodů
firma geis je prostě na pohodu
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Krahujec
Komentáře (3)
Komentujících (3)