Tě fík, tohle se vymyká tak nějak celé tvé tvorbě. Sice jsem to nepochopil, ale to já skoro nic pokud to není napsané polopatě. :-) Nicméně jako písnička by to mohlo dobře fungovat.
26.08.2019 19:09:26 | lonewolf
Vidíš, a já si zrovna říkal, že tohle je asi nejsrozumitelnější ze všech :))
A máš pravdu, je to spíš stavěné jako text k hudbě než báseň - myslím, že by to fungovalo ;)
27.08.2019 07:56:06 | PATA