Přeji si, ať mé ruce

Přeji si, ať mé ruce

Paně Bože - Bratře,

znáš již moje první přání,

jenž mě vede k praxi,

a k zdokonalování

hladit pohledem

 

Avšak mám i druhé přání

jenž je mým způsobem

Tvého uctívání,

moje Boží Sestro - Paní

 

Přeji si, ať mé ruce,

jsou jako mé oči

(ve smyslu

včerejšího přání)

 

Když dávám masáž,

ať kloužou po tělech

hravě – jakoby samy …

 

Ať vyhladí bolístky

i bolesti namožených svalů,

ať ode mne odcházejí

lidi znovuzrození,

čistí, jak miminka z kolísky

 

Připraveni začít znovu

 

Ať je každá masáž meditací,

aktem laskavosti,

jenž zahřeje,

nejen svaly, kosti ...

 

Ať dotyk mých rukou

svalům klientů sluší

jako poesie

jenž pohladí duši ...

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 24.11.2020
Přečteno 223x
Tipy 11
Poslední tipující: Achilleus Naso, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, JC senior, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohlazení dotykem, očima i poezií...
nejúčinnější léčba smutku duše.
**

25.11.2020 09:34:05 | JC senior

Toto znám a je mi blízký..věřím i, že se TI to daří.** ST ;)

24.11.2020 14:10:27 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí