Není to jen o mě, je to o všech nás. určitě tak každý jednou alespoň přemýšlel. Tak nějak jako Neznámy od Havlíčka.
15.03.2021 13:28:58 | Marnivost
Pokud to o sobě víš..pak zřejmě o tom i přemýšlíš..tak jen ty misky vah..jsou na tobě..kterou více vyzdvihneš a kde se budeš cítit líp. Život je zkrátka těžký a nic bez snahy nespadne nám do náruče:) a těžké je se najít;) Ať se ti to daří. Pěkný den.
15.03.2021 12:59:14 | jenommarie