Pivnice Pod Petřínem

Pivnice Pod Petřínem

Anotace: ..kašlu na jemnou romantiku

Pivnice Pod Petřínem

V Pivnici Pod Petřínem kašlu na jemnou romantiku,
klidně si odplivnu na zem a řeknu kdo jsem.
Pátým esem vstoupím do hry starým karbaníkům.
"Za vaše drobné tu pánové, dnes, platím všem!"

V Pivnici Pod Petřínem nechávám i svoje děti,
žonglují s tácky a s hrdostí výčepních dam.
Pohádky o Třech králích a Nanebevzetí,
na ty tu s ostatními zapomínám.

V Pivnici Pod Petřínem se třou sklenky o dřevěný stoly,
jediná hudba zní z porcelánového orchestřiště.
Než tě tu sežere chlast a okoušou moli,
vždy když platíš řekneš: "Tak zase příště."
Autor Eliott Fargley, 25.01.2022
Přečteno 155x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Fialový metal, Iva Husárková, Kan, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí