"čo sa deje?"

"čo sa deje?"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=XMnpFKe7He8

 

cítil som veľkú
ťažobu
a únavu v nohách
nevidel som zmysel
pohnúť sa ďalej
mal som chuť zastať
zrútiť sa
a už nikdy neurobiť 
ani jeden krok


bol som kurva silný chlap
ale ty si ma zložila
jedným jediným K.O.
"nie, už to nepôjde"

nezlomili ma bitky
po krčmách
a tých nebolo málo

nezabili ma guľky
z pištolí neprajníkov
a teda jaziev mám
po nich po celom tele
viac než dosť

hrýzli ma levy
a tigre
zašívali v nemocniciach
každý mesiac
a vždy som vstal
so vztýčenou hlavou
a úsmevom na perách

 


chýba mi pár metrov
k mojim vchodových dverám
a ja už nevidím zmysel
vykročiť

.

Autor maliska, 17.02.2022
Přečteno 142x
Tipy 11
Poslední tipující: P.Balam, piťura, V.N.Losinský, Protos1182, Sonador, Psavec, mkinka, Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=M29lv-zwS7I ;)

18.02.2022 05:09:58 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí