Zahrada plná růží

Zahrada plná růží

Anotace: Napsáno: 1.4.2022 Věnováno B. (1945-2021)

Jsem v tvé zahradě,
kde minulost na mě dýchá.
Růže tě volají,
nemohou být už zticha.

Ty však nepřicházíš
a nepřivoníš zas.
Jsi v zahradě ticha,
kde se zastavil tvůj čas.

Odešla jsi beze slova,
je tam on a také ona.
Co více sis mohla přát,
než se s nimi opět usmívat.

Dnes už nemusíš mít žádný strach,
vše je v pořádku a můžeš klidně spát.
Tvá zahrada je dnes v rukou mých
a já věřím, že to z výšin uvidíš.

Jsi stále se mnou,
tak jako dříve.
Kdy lesem jsme bloudili
a nesli květy bílé.

Každým dnem,
co jsem tady bez tebe.
Hledám ženu,
co se vznesla do nebe.

Autor Miborrow, 02.04.2022
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Kan, šerý, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a laskavé z hlubin srdce.

02.04.2022 16:04:02 | mkinka

Krásné

02.04.2022 15:36:18 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí