Podzim klaun

Podzim klaun

Podzim

ten klaun pestrobarevný

co se mění každou chvíli

jak dubnové počasí

chvíli slunce potom déšt'

listy spadlé na zemi

kaluže jak zrcadla

co někdo na zem položil

 

Maluje si směje se

vítr at' vás zchladí

nevadí mu rozmarnost

je to klaunů král

není jako ostatní

pořád by se smál

a vlasy všech rozcuchal

a hrál by si

a hrál podzim

Autor Fil, 11.10.2022
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Vivien, Kan, Marten, Fialový metal, Frr, Sonador, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a občas na nás dělá i dlouhej nos:)

12.10.2022 09:28:44 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí