abych pravdu řekla text hezkej hloubkovej vrt do nitra .)
27.10.2022 19:49:48 | xoxoxo
...básník nemá pravdu...k čemu, když básně jsou subjektivní?...;-)...básník nepíše kvůli pravdě, ale díky inspiraci z prožitků, emocí, nálad...ty jsou skutečné...skutečná duše, touha, mysl, srdce, charakter.
27.10.2022 18:09:33 | Marten