Anotace: ...bez zrcadel
Snadným zdá se být,
i sklonem naivním
nehrát si se slovy,
citům vzdáti hold,
empatii maje za kabát,
rvát se s vlastním pohodlím,
enormní silou, jež horou může hnout
Slovy..zralými..už nešermuješ
ale jak kdy je podat
empatie a cit..zachovat si.
hladí i bolí..Slova
11.01.2023 23:27:30 | jenommarie