Kufr přeludů

Kufr přeludů

Nastal čas vychutnat si šťávu pokušení z ráje
Černota se stáhne - neztratí se poslepu cestou do háje
Kufry přeludů má sbalený, brouká motivační píseň
Vůně budoucna je štiplavá, odhodlání roste jako plíseň

Spoj pozitivních emocí nabral zpoždění jen dvacet devět let
Chtěl by stíhat svět a trefit nástupiště
Při pálení otázek objednává odpověď a dvojitej led
Chudokrevný chlapec nepřitáhne ani klíště

Jednou dostane se z klece, preferuje slovní rozepře
Spolehlivě zadní vrátka nikdy nedovře
V galerii sebepoznání vystaven svým hrůzám
Sebelítostí stopnul o přežití hru sám

Myšlenkovej průvan zvolna mění se již v tornádo
Situace sporná?
Hra ho ničí za hranicí slušnosti

To hraničí!..

Autor Floutkovskij, 14.05.2023
Přečteno 99x
Tipy 6
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Houslistka, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhodlání roste jako plíseň. Geniální přirovnání!

14.05.2023 23:30:04 | Houslistka

Děkuji, ale nepřeháněl bych.. :)

15.05.2023 21:57:00 | Floutkovskij

Zajímavé slovní obraty

14.05.2023 23:29:46 | Tritvaetna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí