Rozohrané

Rozohrané

Anotace: ...nič nie je dopredu stratené...

 

Máme to rozohrané,

nič nie je dopredu stratené

máme to rozohrané

áno máme, a poriadne,

poriadne bolia pády

keď učíš sa lietať

je gýč stavať hrady

keď záleží len na hniezde

kde sa máme radi

 

Máme to rozohrané

kľudne si pozri karty

hrával som poker s démonmi

a vďaka vašim ranám

som dnes nezlomný

ale cítim, cítim bolesť,

lásku, šťastie

cítim ako rastie

čo vzniklo v hlave...

 

Máme to rozohrané

nič nie je dopredu stratené

máme to rozohrané

áno máme, a poriadne

naše myslenie

je ovocie, sladké,

jedinečné a dozreté

Autor Dávid, 09.07.2023
Přečteno 89x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jort1, Žluťák, Psavec, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět citlivé. Chválím, Davídku.

05.08.2023 21:22:51 | mkinka

Ďakujem ti

05.08.2023 21:25:50 | Dávid

Rádo se stalo.

05.08.2023 21:28:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí