Slova

Slova

Anotace: Rovnováha

Slova (poprvé)

 

mezi prsty protékají

od srdce, až dech se tají

jako když prší na horké dlaně 

vyslov je a nedosáhneš na ně

kapky deště, co si spolu hrají

na vzduchu však vysychají

 

 

Slova (podruhé)

 

mezi prsty protékají

od srdce, až dech se tají

jako když prší na horké dlaně 

vyslov je a nedosáhneš na ně

kapky deště, co si spolu hrají

život a vláhu rozdávají 

 

 

 

Autor Radhuza, 05.08.2023
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, jort1, IronDodo, Psavec, Žluťák, Penemue, Anfádis, Fialový metal, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rovnoměrně...

17.08.2023 12:19:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí